nieuws

Man sticht brand in vol café in Eindhoven

Horeca

Een 37-jarige Eindhovenaar heeft zondagavond in een vol café aan de Pastoor Dijkmansstraat in zijn woonplaats met twee flessen wasbenzine brand gesticht. De brandweer zag kans het vuur te blussen voordat het zich kon uitbreiden. Niemand raakte gewond.

De man is aangehouden. Zijn motief is onbekend, aldus een woordvoerder van de politie maandag. In de zaak waren ongeveer dertig mensen aanwezig. Die konden allemaal tijdig het pand verlaten. Buiten kon de gewaarschuwde politie de verdachte aanhouden. Zijn verhoor had maandag nog niets opgeleverd, aldus de zegsman.

De man is aangehouden. Zijn motief is onbekend, aldus een woordvoerder van de politie maandag. In de zaak waren ongeveer dertig mensen aanwezig. Die konden allemaal tijdig het pand verlaten. Buiten kon de gewaarschuwde politie de verdachte aanhouden. Zijn verhoor had maandag nog niets opgeleverd, aldus de zegsman.

Reageer op dit artikel