nieuws

Tilburg sluit café na dodelijke schietpartij

Horeca

De gemeente Tilburg sluit het café waar zondagmorgen een man werd doodgeschoten bij ruzie tijdens een dobbelspelletje. Dit heeft een woordvoerder van de gemeente dinsdag bekendgemaakt. Afgelopen jaar had een aantal incidenten plaats rondom de horecagelegenheid. De schietpartij van zondagmorgen is voor de gemeente aanleiding om het café op slot te doen.

Bij de schietpartij in café Saray kwam een 35-jarige Tilburger om het leven. Een 34-jarige vrouw raakte zwaargewond, maar is buiten levensgevaar. De politie heeft zondagavond in Rotterdam een 24-jarige Tilburger opgepakt. Hij wordt ervan verdacht het dodelijke schot te hebben gelost.

Een groep van tien tot vijftien vrienden en familieleden kwam zaterdagavond bijeen in het café. Rond middernacht ontstond tijdens het dobbelen ruzie. Hierbij viel een dodelijk schot.

De politie weet nog niet wat de exacte aanleiding is voor de schietpartij. Bewoners van de straat waar het café is gevestigd, klagen al lang over de horecazaak. Volgens de buurtbewoners is er vooral sprake van geluids- en parkeeroverlast.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Bij de schietpartij in café Saray kwam een 35-jarige Tilburger om het leven. Een 34-jarige vrouw raakte zwaargewond, maar is buiten levensgevaar. De politie heeft zondagavond in Rotterdam een 24-jarige Tilburger opgepakt. Hij wordt ervan verdacht het dodelijke schot te hebben gelost.

Een groep van tien tot vijftien vrienden en familieleden kwam zaterdagavond bijeen in het café. Rond middernacht ontstond tijdens het dobbelen ruzie. Hierbij viel een dodelijk schot.

De politie weet nog niet wat de exacte aanleiding is voor de schietpartij. Bewoners van de straat waar het café is gevestigd, klagen al lang over de horecazaak. Volgens de buurtbewoners is er vooral sprake van geluids- en parkeeroverlast.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel