nieuws

Alleen maar evenementen voor ‘Vizion

Horeca

Discotheek Vizion in Kerkrade wordt een evenementenhal. Van danceparty’s tot bedrijfsevenementen. Die moeten het bedrijf dat drie maanden geleden failliet ging weer levensvatbaar maken.

Het faillissement werd uitgesproken voor Horeca-exploitatie Parkstad van Wim Frijns en Pierre Vijgen. Zij participeerden samen met pandeigenaar en vastgoedbaron Hessel Meijer in Vizion. Die naam gaat volgens Meijer van de gevel. Op www.daanveilingen.nl vindt dezer dagen de veiling van apparatuur van de club (capaciteit 5000 bezoekers) plaats. ‘Ik ben niet gebrouilleerd met de beide heren. Er is nog steeds contact en ik heb zelfs het idee dat ze in de nieuwe situatie ook wel een rol willen spelen.’

Meijer verhuurt het aan Brand/Heineken. ‘Vanaf 1 januari is het gebouw vrij. Er is Brand c.q. Heineken ook alles aan gelegen om weer open te gaan. Volgende week wordt bekend wie de nieuwe exploitant wordt. Dance-events worden de hoofdmoot, aangevuld met business to business-events.’ Volgens Meijer staan er voor 2004 al 100 evenementen gepland. Het is de bedoeling dat de organisatoren een gedeeld risico met de nieuwe exploitant dragen.

Reageer op dit artikel