Abonneren
Inloggen
Actueel
Ondernemen
Nieuwe medewerker
Medewerker uit dienst
Horecabedrijf starten
Financieel gezond
Wetten & Regels
Eten & drinken
Menukaart
Recepten
Drankenkaart
Seizoenen en feestdagen
Keukenteam
Bediening
Gastbenadering
Medewerker in dienst
Medewerker uit dienst
Digitalisering
Hygiëne
Terras
Interieur
Keuken inrichten
Conceptontwikkeling
Inrichting
Inspiratie
teset
set
Delen
Delen
Kopieer link
facebook
twitter
linkedin
E-mail
set
Vacatures
Bekijk vacatures
Meer
Actueel
Meer
Horeca
Dé terrasdranken van 2024: 'We doen weer overal ijs bij!'
Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in maart
Deze horecazaken openden in maart 2024
27 mrt.
Michelin selecteert liefst tien nieuwe zaken: twee oude bekenden maken rentree
27 mrt.
Trend: Deze 9 nieuwe restaurants zetten in op compleet avondje uit met entertainment
26 mrt.
10 tips om omzet en winst te verhogen
22 mrt.
Innovatie in Honselerdijk: Het cabrioterras dat alle weersomstandigheden trotseert
Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'
Opening Bar Stroom in voormalig zwembad: 'Circulair, verspillingsvrij en plant-based'
Pannenkoe klaar voor landelijke groei: 'We zien ruimte voor 40 vestigingen'
Wat moet je allemaal in een beëindigingsovereenkomst zetten?
Restaurant De Gouden Reael heropent onder de naam Tannay
Fletcher Hotels neemt NH Veluwe Sparrenhorst over
Hamburgerkoning Diego Buik over het succes van de smashburger: 'Terug naar de basis'
Hemel & Aarde in Utrecht breidt uit met eigen wijnbar: 'Een bijdehand zusje'
Opening Riot in Amsterdam: restobar met branie waar de aardappel een hoofdrol speelt
Dirk Beljaarts neemt afscheid als algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland
Gesponsord
'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'
KHN-voorzitter Marijke Vuik over de (on)mogelijkheden van de plasticregels
Hoe blíjf je populair als restaurant? Bij Troef in Amsterdam houden ze het succes stevig vast
Student Paris Koeleman wint goud op de NK Skills voor beste gastvrouw van Nederland
Plantaardig restaurant Broei opent in Amersfoort: 'Geen geitenwollensokkencafé'
Hotels kunnen operationele kosten aanpakken met behulp van technologie
Oude melkfabriek Goes gered van sloop en biedt straks onderdak aan restaurant
Zelfvoorzienend op Pampus: duurzame proeftuin voor de horeca op het eiland
Programma bekend van 24 Chefs: topkoks halen geld op voor belangrijk goed doel
Binnenkijken bij Frunk in Simpelveld: 'Nagenoeg alles zelfgemaakt'
Het beste van Misset Horeca in je mail
Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.
Schrijf je in!