nieuws

Vormgeving en navigatie Zibb.nl/horeca vernieuwd

Horeca

De vormgeving en navigatie op Zibb.nl/horeca heeft een verandering ondergaan. Door de heldere indeling en de inzichtelijke navigatie vinden bezoekers nog sneller de gewenste informatie op de horecaportal.

Naast de vertrouwde nieuwsberichten, achtergrondinformatie en ranglijsten op Start Horeca, kunnen bezoekers voor productinformatie terecht op Productplein. Op het Culinair Plein staat alles over culinaire zaken waaronder een uitgebreide recepturenbank van en voor professionals.

Ook zijn er veel nieuwe onderdelen te vinden, zoals het Aanbiedingenplein met weekaanbiedingen, een dossier over cocktails en de Formule- en Adressendatabank. Met deze verbetering haakt Zibb.nl/horeca nog beter in op de wensen van horecaprofessionals.

Reageer op dit artikel