Benoemingen en groeiambitie bij Ins & Outs Catering

Joyce Schuller is de nieuwe general manager van Ins & Outs Catering. Deze groeiende cateringformule beschikt sinds half juni over drie vestigingen, te ...

Schuller staat na haar benoeming samen met Christiaan Hanssen aan het roer van de drie cateringbedrijven. Het bedrijf, opgericht in 1996, houdt er een spitsvondig concept op na. Ins & Outs maakt gebruik van de expertise en kookkunsten van gerenommeerde horecabedrijven en hun chefs, die op hun beurt weer de kennis en ervaring van het cateringbedrijf gebruiken op het gebied van logistiek, planning en personeel.

Zo werkt Ins & Outs samen met Herman den Blijker van Restaurant De Engel in Rotterdam, Edwin van de Goor van Seinpost in Scheveningen en Paul Fagel van Het Arsenaal in Naarden. Momenteel bevat de ondernemers tien medewerkers. Met het plan om in de toekomst een vestiging te openen in Utrecht, zal dit aantal mogelijk toenemen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.