De verbeterde zalmsalade uit het Brood & Toast een kilo a la gastronorm assortiment van Fano is vanaf week 30 verkrijgbaar. Deze rijkgevulde salade bevat 61 procent zalm. Door de toevoeging van magere yoghurt is de salade frisser en romiger geworden.
Fano lanceert in dezelfde week het ‘a la Gastronorm’ ketenconcept. Ontwikkeld voor ondernemers die Brood & Toastsalades in een gastronormsysteem (saladbars) verwerken. De bijgeleverde speciale ring past exact om de huidige Brood & Toast verpakking, waardoor de roestvrijstalen gastronormpan overbodig is.
De producent meldt dat deze nieuwe manier van werken hygiënischer is, minder productverlies geeft en tijd- en geldbesparend is. De uitstraling van de verpakking is helemaal afgestemd op dit concept.
Informatie: FanoFineFood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 88 99 of www.fano.com /www.fanoalagastronorm.nl