Plantaardig bak- en braad met botersmaak

Vloeibare bak en braad is niet meer weg te denken uit de professionele (zorg)instelling- en cateringkeukens. Met de introductie van MultiCuisine brengt Remia een nieuw volledig plantaardig bak- en braad product mét botersmaak op de markt. Dit product is geschikt voor bereiding op elke temperatuur en is hittestabiel. Er is in te (roer)bakken, braden en

Vloeibare bak en braad is niet meer weg te denken uit de professionele (zorg)instelling- en cateringkeukens. Met de introductie van MultiCuisine brengt Remia een nieuw volledig plantaardig bak- en braad product mét botersmaak op de markt.
Dit product is geschikt voor bereiding op elke temperatuur en is hittestabiel. Er is in te (roer)bakken, braden en stoven. De botersmaak maakt het bovendien geschikt om groenten mee af te maken. Voorsmelten is niet nodig en MultiCuisine spat niet.
Ook is de vloeibare bak- en braad in de combi-steamer te gebruiken.Verder is MultiCuisine makkelijk te doseren en buiten de koeling houdbaar.

Informatie: Remia, Den Dolder, tel. Afd. Verkoop Horeca en Grootverbruik (0900) 2357 36 42 (0900 – Bel Remia) of remia@horeca.nl.