nieuws

Dancing with the Stars in Claus Event Center

Horeca

Vorige week is de Ballroom van Claus Event Center het toneel geweest van het populaire televisieprogramma ‘Dancing with the Stars’. Presentator Ron Brandsteder keek terug met de overgebleven finalisten: Jim Bakkum, Irene van de Laar, Marcus van Teijlingen en de Hoofddorpse ex-wereldkampioen dansen, Julie Fryer.

In eerste instantie zouden alle uitzendingen worden opgenomen vanuit de Ballroom van Claus Event Center. Het programma wordt live opgenomen op de zaterdagavond, maar helaas was de Ballroom op een aantal zaterdagavonden bezet. De Ballroom werd al eerder gebruikt voor televisie-opnamens. Zo zijn in het verleden onder andere Nederland Muziekland, Miss Universe verkiezing, de show van Paul de Leeuw en Goud & Nieuw opgenomen in de Ballroom van Claus Event Center.

Reageer op dit artikel