nieuws

Feestelijke première Beauty and the Beast in Carré

Horeca

Op zondag 2 oktober woonde de hele showbizz, aangevuld met politici en sportlieden de première bij van Beauty and the Beast in het tot kasteel omgetoverde Carré. Een sprookjesachtige voorstelling met veel mooie kostuums en decors en niet te vergeten de liedjes, vertaald door Martine Bijl. Wegzakkend in het pluche genoot bekend Nederland van het beest Stanley Burleson, theepot Mariska van Kolk, de macho Gaston René van Kooten, Belle Chantal en de intens grappige Carlo Boszhard als Lumière.Vooral Carlo in zijn eerste grote acteerrol had het publiek in zijn ban.

Dick Schaar nam zondag de rol van vader Maurice voor zijn rekening. Ben Cramer zat in de zaal, en kon vanwege een motorongeluk eerder deze week, niet meespelen. Beauty and the Beast is een co-productie van Joop van den Ende Theaterproducties en Disney Theatrical Productions. Het is de eerste keer dat Joop van den Ende Theaterproducties een reizende voorstelling maakt van een Disney-musical. Voor de zakelijke markt heeft Joop van den Ende Theaterarrangementen exclusieve arrangementen ontwikkeld.De musical is in 12 Nederlandse theaters te zien. Voor informatie over de speellijst en de arrangementen zie musicals.nl

Reageer op dit artikel