nieuws

Film in de tramtunnel

Horeca

De tramtunnel wordt een nacht lang een bioscoop. In de nacht van vrijdag 28 oktober op zaterdag 29 oktober zal de Haagse wethouder van cultuur Else van Dijk om 1.45 uur ’s nachts op Station Spui in de tunnel de film ’I know I’m not alone’ van Michael Franti starten.

De film wordt vertoond in het kader van het ’Shoot Me Film Festival’, een nieuw onafhankelijk filmfestival in Den Haag dat films programmeert van jonge filmmakers uit binnen- als buitenland. De nachtelijke voorstelling op het perron van de Haagse Tramtunnel is toegankelijk voor ruim 200 bezoekers.In de Amerikaanse flm ’I know I’m not alone’ (2005) neemt muzikant Michael Franti (Spearhead) gewapend met een akoestische gitaar en een videocamera de kijker mee op zijn muzikale reis door de oorlog en bezetting in Irak, Israël en Palestina. Tijdens z’n reis speelt hij voor en samen met families, artsen, muzikanten, soldaten en allerdaagse mensen die hem de onmenselijke gevolgen van de bezettingen en oorlog laten zien.

Kaarten zijn alleen in de voorverkoop te koop. Zie shoot-me.nl

Reageer op dit artikel