nieuws

Jos Jumelet GM Crowne Plaza Amsterdam City

Horeca

InterContinental Hotels Group heeft Jos Jumelet aangesteld als nieuwe General Manager van het Crowne Plaza Amsterdam City Centre. Jumelet heeft onder andere ruime ervaring opgedaan bij de InterContinental Hotels Group als GM Holiday Inn Garden Court Leuven (Switel Belgium) van 1996 – 2000 en vervolgens als GM Holiday Inn Amsterdam, voordat hij het roer overnam van het Crowne Plaza Amsterdam City Centre.

Het Crowne Plaza Amsterdam City Centre beschikt over 270 kamers en vergaderfaciliteiten tot 250 personen. In het hotel in hartje centrum bevindt zich tevens Restaurant Dorrius, befaamd vanwege haar originele en typisch Nederlandse keuken van topkwaliteit.

Het hotel is gebouwd in 1987, maar zal volgens de huidige planning binnen enkele jaren volledig worden gerenoveerd, waardoor het hotel zijn positie in Amsterdam nog verder zal versterken. Daarnaast wordt deze positie versterkt door de intensieve samenwerking met sisterhotels in Amsterdam: Holiday Inn Amsterdam, Crowne Plaza Hoofddorp (Schiphol) en het Amsterdam InterContinental. Recentelijk zijn Sales teams al succesvol samengevoegd.

Reageer op dit artikel