nieuws

Stretch your limits

Horeca

Evenement 2006, gehouden op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2006 in Jaarbeurs Utrecht, heeft als motto: ‘Stretch you limits’. Events vinden dagelijks plaats. Met dit thema wordt de eventbranche uitgedaagd om haar grenzen te verleggen. De markt vraagt om vernieuwing. Innovatie is, samen met Inspiratie en Interactie, één van de speerpunten van Evenement 2006. Naast vertrouwde thema’s zoals onder andere het Accommodatie Paviljoen, het Bedrijfsuitje Paviljoen, de interactieve EventAvenue met hoogwaardig entertainment en de EventBoardroom realiseren we twee belangrijke nieuwe initiatieven.

EventDiscovery is een podium voor jonge ondernemers. Wie minder dan drie jaar geleden een bedrijf is gestart, kan deelnemen aan EventDiscovery. Evenement 2006 creëert een laagdrempelige instap waardoor deze young creatives via dit podium eenmalig kunnen laten zien wat ze te bieden hebben.

Nieuw is ook EventOutdoor, waar de wereld van de nieuwe generatie centraal staat. In de verstedelijkte omgeving tussen de hoogbouw van de Jaarbeurs creëert Evenement 2006 een Urban Outdoor wereld. De stad is de plek waar jongere generaties opgroeien; de plek waar actiemarketeers en eventbureaus hun inspiratie opdoen om toekomstige doelgroepen te kunnen bereiken.

Voor meer informatie en aanmelden: Evenementen2006

Reageer op dit artikel