nieuws

Admium verzorgt Cafe Top-100

Horeca

Admium Horeca is een full-service internetbedrijf dat reeds zes jaar ervaring heeft in de horeca. De website van de Café Top 100 is ontwikkeld op het Horeca-CMS (Content-Management-Systeem) van Admium Horeca. Alle ondernemers uit de Café Top 100 hebben een eigen miniwebsite die ze geheel zelf kunnen beheren.

Met een wachtwoord hebben zij toegang tot het Horeca-CMS en kunnen daar hun teksten, foto’s en weetjes beheren. Hierdoor blijft www.cafetop100.nl het gehele jaar up-to-date en actueel. Het Horeca CMS kan ook gekoppeld worden aan andere websites. Hierdoor hoeft een ondernemer maar eenmaal iets te veranderen en dat wordt direct doorgevoerd naar de gekoppelde websites.

Doordat Admium Horeca Kroegenweb.nl ook gekoppeld heeft aan het Horeca-CMS werd het mogelijk om alle Top 100 ondernemers een cadeautje te geven. Zij hebben allen een miniwebsite op Kroegenweb.nl t. Hiermee wil Admium Horeca de kracht van het Horeca CMS aantonen. Admium Horeca heeft in 2000 Kroegenweb.nl opgezet en is inmiddels uitgegroeid tot de meest dynamische caféportal van Nederland met gemiddeld 800.000 pageviews per dag.

Door alle informatie van de horecagelegenheden centraal op te slaan kan de horecaondernemer veel meer promotie bereiken met één handeling. Een goed voorbeeld is ’t Arendsnest te Amsterdam, nieuwkomer op nummer 96 in de Café Top 100. “t Arendsnest is lid van de Alliantie van Biertapperijen en heeft een eigen website. Beide website zijn gekoppeld aan het Horeca-CMS. Door één keer iets in het Horeca-CMS te veranderen wordt de informatie van ’t Arendsnest doorgevoerd op www.cafetop100.nl, www.alliantie-van-biertapperijen.nl en www.arendsnest.nl. Het webdesign van al deze websites is door Admium Horeca verzorgd.

Met het Horeca-CMS heeft een ondernemer complete controle over het beheer van de website en alle andere digitale marketing activiteiten zoals promotie van de website, het sms-en en e-mailen naar de doelgroep.

Lees meer over de Café Top 100 op www.cafetop100.nl

Reageer op dit artikel