nieuws

Nieuwe Kerk Den Haag decor uitreiking Gouden Pollepel 2005

Horeca

Chefkok Imko Binnerts van restaurant The Grand Winston in Rijswijk heeft afgelopen maandagavond tijdens het Gouden Pollepel Banquet uit handen van Dennis Mulkens, hoofdredacteur AD Haagsche Courant, de Gouden Pollepel 2005 ontvangen.De Gouden Pollepel is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het beste restaurant in Den Haag en omstreken. Wekelijks wordt een restaurant beschreven in de AD/Haagsche courant.

De prijsuitreiking vond wederom plaats in de Nieuwe Kerk te Den Haag. Deze schitterende locatie (aangeboden door de Haagse cateraar Taat & de Regt ) was wederom het decor voor een culinair festijn. Zes restaurants uit de regio waaronder ’t Raethuys in Wateringen (de winnaar van 2004) kookten exquise gerechten. Aan tafel zaten vooral sponsors die geld schonken aan goede doelen. Dat ging naar het Wheelchair Tennis Silver Fund in Indonesië (voor het opzetten van een rolstoeltennisprogramma), terwijl de hoofdsom werd besteed aan transport en installatie van nieuwe keukens voor de kinderrestaurants van het Niños-project in Peru

Reageer op dit artikel