nieuws

Aardappelbootjes

Horeca

Het convenienceproduct van Quality Cuisine is gebaseerd op de oerhollandse aardappel en biedt ruimte voor creativiteit in de keuken. De aardappelbodem is behalve met een reeks vullingen namelijk ook ongevuld verkrijgbaar. Daarnaast is het product er in drie verschillende afmetingen en zowel gepaneerd als ongepaneerd. Vanuit de diepvries kunnen de ‘bootjes’ zo de heteluchtoven, magnetron […]

Aardappelbootjes

Het convenienceproduct van Quality Cuisine is gebaseerd op de oerhollandse aardappel en biedt ruimte voor creativiteit in de keuken. De aardappelbodem is behalve met een reeks vullingen namelijk ook ongevuld verkrijgbaar. Daarnaast is het product er in drie verschillende afmetingen en zowel gepaneerd als ongepaneerd. Vanuit de diepvries kunnen de ‘bootjes’ zo de heteluchtoven, magnetron of frituurpan in. De vullingen heten Kip zoet-zuur, Boerenomelette, Vegetarisch, Alsacienne en Zalm/broccoli; maar op verzoek gemaakte vullingen zijn altijd mogelijk.‘Deze hartige hap is in te zetten als snack, bij de lunch of het diner’, vertelt Geert Teeuwen. ‘Bovendien worden de bodems met verschillende garneringen veel gebruikt bij buffetten, want ze zijn langere tijd warm te houden. De aardappel houdt namelijk de warmte vast.’Voor informatie: Quality Cuisine, Roermond. Tel. (0475) 33 04 00.