nieuws

Ambachtelijk ijs

Horeca

‘Wij kiezen de ingrediënten om de trend te zetten of te volgen: makkelijk, snel en praktisch’, aldus de producent. Daarom is onlangs het assortiment uitgebreid met zes nieuwe smaken. RosaBianca is voor het maken van ijs met rozenaroma. Noce All’acero is een ijspasta met walnoten-maple smaak. Ananas-Zabajone heeft een typisch Italiaanse Zabajone smaak, met een […]

Ambachtelijk ijs

‘Wij kiezen de ingrediënten om de trend te zetten of te volgen: makkelijk, snel en praktisch’, aldus de producent. Daarom is onlangs het assortiment uitgebreid met zes nieuwe smaken. RosaBianca is voor het maken van ijs met rozenaroma. Noce All’acero is een ijspasta met walnoten-maple smaak. Ananas-Zabajone heeft een typisch Italiaanse Zabajone smaak, met een vleugje ananas. Sogo Di Tartufo is met brandewijn, advocaat, Jamaica rum, marsala met ei, cacao en gecaramelliseerde suiker. SuVaniglia is voor ijs met vanille. Zucchero Fantastico is ter decoratie in verschillende kleuren en smaken.
Bel naar Unifine Döhler voor meer informatie (076) 57 24 140.

Reageer op dit artikel