nieuws

Beste kastelein speelt vanavond gast in Café Bolle

Horeca

Vanavond staat Pim Hamburg voor een keer aan de andere kant van de bar. Want de titel Kastelein van de Toekomst betekent groot feest. Waar anders kan zoiets gevierd worden in zijn eigen Café Bolle in Tilburg.

Beste kastelein speelt vanavond gast in Café Bolle

De 21-jarige Hamburg spreekt na afloop van een ‘toffe beleving’. De titel Kastelein van de Toekomst komt als een grote verrassing voor Hamburg, die sinds zijn veertiende in de horeca werkt. Hamburg neemt de felbegeerde bierpomptrofee mee naar huis.

Lastige gast
‘Het onderdeel “lastige gast” ging me erg goed af. Daar heb ik enige ervaring mee, als je al jaren in de horeca werkt. Vanavond is het groot feest in Bolle. Maar één ding is duidelijk; ik sta aan de andere kant van de bar en ben de dit keer de gast’, aldus Hamburg.

Talentvolle kasteleins
Hamburg liet in de finale Nick Gubler van Grand Café Berlage in Eindhoven en Thomas Wijns van ’t Arendsnest in Amsterdam achter zich. Totaal namen er ruim zestig talentvolle kasteleins mee aan de wedstrijd. Het was de veertiende keer dat de wedstrijd werd gehouden.

Reageer op dit artikel