nieuws

Bruggenbouwer Rijgersberg onderscheiden

Horeca

Ben Rijgersberg is bij zijn vertrek als directeur van het Horeca Branche Instituut (HBI) onderscheiden met de SVH Bokaal. Rijgersberg ontving de bokaal omdat hij zich voor een lange tijd heeft ingezet voor het beroepsonderwijs in het horecabedrijf.

Bruggenbouwer Rijgersberg onderscheiden

De uitreiking van de SVH Bokaal gebeurde tijdens zijn afscheidsreceptie in restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Voorzitter Ferdinand van den Oever van het HBI reikte de onderscheiding en de bijbehorende oorkonde uit.

Van den Oever typeerde Ben Rijgersberg als diplomaat en bruggenbouwer en roemde zijn flexibiliteit. Tijdens zijn speech sprak Van den Oever ook zijn waardering uit over de wijze waarop Rijgersberg zich dertig jaar lang heeft ingezet voor achtereenvolgens het SVH onderwijscentrum, SVH en het HBI.

Ben Rijgersberg is de nieuwe directeur van COLO te Zoetermeer, de brancheorganisatie van negentien kenniscentra onderwijs-bedrijfsleven. Rijgersberg wordt bij het HBI tijdelijk vervangen door Jolle W. Cath, totdat het HBI een geschikte vervanger heeft gevonden.

Reageer op dit artikel