nieuws

C&A begint met eigen schoenwinkels

Horeca

DOETINCHEM – Modeconcern C&A opent volgend jaar de eerste eigen schoenenwinkel. De keten gaat werken met relatief kleine winkels en wordt als eerste in België opgezet.

C&A begint met eigen schoenwinkels

Dat meldt de nieuwsbrief van het Belgische vakblad Retail Update. C&A is als proef al begonnen met de verkoop van schoenen in een deel van de Belgische winkels. De eerste vestiging opent volgende lente. Naar verwachting gaat het bedrijf concurreren met ketens als Shoes in the Box en Brantano in het middensegment.

De schoenwinkels maken deel uit van een agressieve expansiestrategie bij C&A. Zo moeten in Nederland de komende jaren tot 160 nieuwe winkels worden geopend en mikt het concern op verschillende nieuwe markten. Nog dit jaar openen de eerste winkels in Turkije en Slovenië.

Reageer op dit artikel