nieuws

Contractverlenging voor tv-kok Ramon Beuk

Horeca

Kennelijk krijgen Nederlandse televisiekijkers er geen genoeg van. Bekende koks mogen blijven koken voor de camera om hun culinaire kennis over te dragen.

Contractverlenging voor tv-kok Ramon Beuk

Televisiekok Ramon Beuk gaat in september opnieuw veertien nieuwe afleveringen opnemen van het programma Born2Cook. Momenteel is hij met dit programma te bewonderen bij Net5. Beuk is eigenaar van culinair evenementenbureau CuliPro in Utrecht. Ook heeft een eigen kookstudio, de Kooktempel in Abcoude.

Televisiekok Ramon Beuk gaat in september opnieuw veertien nieuwe afleveringen opnemen van het programma Born2Cook. Momenteel is hij met dit programma te bewonderen bij Net5. Beuk is eigenaar van culinair evenementenbureau CuliPro in Utrecht. Ook heeft een eigen kookstudio, de Kooktempel in Abcoude.