nieuws

De Jager krijgt Koninklijke onderscheiding

Horeca

Hajé de Jager is bij zijn afscheid als voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. De Jager was zes jaar voorzitter van de branchevereniging. Hij wordt opgevolgd door Toon Naber.

De Jager krijgt Koninklijke onderscheiding

In aanwezigheid van zijn familie werd De Jager tijdens de Ledenraad van KHN verrast met een bezoek van de Utrechtse burgemeester Wolfsen, die hem de Koninklijke onderscheiding uitreikte.

Tijdens zijn afscheidsspeech dankte De Jager het vertrouwen van de leden. ‘We hebben af en toe stevige discussies met elkaar gevoerd maar die hebben duidelijk bijgedragen aan de koers van onze vereniging. De visie ‘Continuïteit in nieuwe tijden’ die in 2009 werd geformuleerd is leidend geworden voor onze vereniging’.

Directeur Lodewijk van der Grinten sprak zijn dank uit aan De Jager: ‘Twee jaar in een tandem hebben we de leden professioneel mogen ondersteunen en hebben we een visie voor de toekomst neergezet. Het waren twee geweldige jaren’.

Rond half drie werd de Ledenraadsvergadering onverwachts onderbroken door de burgemeester van Utrecht. Die benoemde De Jager tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. De Jager was onder de indruk voor de Koninklijke onderscheiding.