nieuws

Eetcafé in hotelschool Brabant geopend

Horeca

Het Koning Willem I College in Den Bosch timmert aan de weg. De hotelschool in Brabant is sinds vorige week een klein eetcafé rijker. Meesterkok Cas Spijkers verrichtte de openingshandeling door een schnitzel van Victoriabaars in een kroepoekkorst te bereiden.

Eetcafé in hotelschool Brabant geopend

Albert Kooy (SVH-Meesterkok en bedrijfsleider) had hem daarvoor gecharterd. Kooy is de motor achter het eetcafé. ‘Met ingang van september wil ik de opleiding superambachtelijk maken. Alle convenience gaat dan de deur uit. We gaan zelf bouillons en dergelijke maken.’ Ook is de topkok van plan een kruidentuin aan te leggen voor en met zijn leerlingen.

De opening van het eetcafé maakte deel uit van de open dag op school. Voor de leerlingen waren er onder meer kookwedstrijden.

Reageer op dit artikel