nieuws

Espresso

Horeca

‘Met een capaciteit van zo’n 120 kopjes per uur, bereidt de Spirit keer op keer een perfect kopje koffie’, aldus de leverancier. Bovendien is de machine van een heleboel gemakken te voorzien. Zoals een automatische cappuccino bereider, een extra bonenstolp en een volautomatisch reinigingsprogramma. Ook is een passende koppenwarmer in roestvrijstaal verkrijgbaar. Wilt u meer […]

Espresso

‘Met een capaciteit van zo’n 120 kopjes per uur, bereidt de Spirit keer op keer een perfect kopje koffie’, aldus de leverancier. Bovendien is de machine van een heleboel gemakken te voorzien. Zoals een automatische cappuccino bereider, een extra bonenstolp en een volautomatisch reinigingsprogramma. Ook is een passende koppenwarmer in roestvrijstaal verkrijgbaar.
Wilt u meer informatie over deze espressomachine, bel dan naar Laurentis in Schipluiden
(015) 25 12 828.

Reageer op dit artikel