nieuws

Footlocker stapt in hoofddeksels

Horeca

NEW YORK – De grootste keten van sportzaken ter wereld, Footlocker, bereidt de overname van concurrent Genesco voor. Dit bedrijf is onder meer eigenaar van de winkelketen Hat World. Footlocker heeft ambitie om een grote speler te worden in de markt voor hoofddeksels.

Footlocker stapt in hoofddeksels

Dat meldt Women’s Wear Daily. Nog niet zo lang geleden bekeek Footlocker zelf of het niet bij een ander bedrijf onderdak moest. De onderneming boekt vooral in Europa matige resultaten. Intussen zijn de ogen echter weer gericht op eigen expansie.

Vorig jaar kondigde Footlocker al aan een keten in petten en hippe hoeden te willen starten onder de naam “Champs Sports Just Hats”. De overname van Genesco zou een vliegende start in deze business betekenen voor Footlocker. Naar verwachting zullen het taaie onderhandelingen worden.

Reageer op dit artikel