nieuws

Forse geldprijzen bij MH Kennistest

Horeca

Horecaprofessionals, studenten en scholieren kunnen flinke geldprijzen winnen door deel te nemen aan de Misset Horeca Kennistest. Vrijdag 20 oktober gaat de tweede Misset Horeca Kennistest van start en loopt tot 15 december. Deelnemers kunnen met de test op een speelse manier hun parate vakkennis testen.

Forse geldprijzen bij MH Kennistest

De test, te bereiken via Missethorecakennistest.nl, schotelt zeventien vragen voor uit een database van ruim 3.500 vragen. De vragen moeten zo snel mogelijk goed worden beantwoord. Het zijn vragen over het horecavak, zodat deelnemers hun parate horecakennis kunnen testen. Deelname aan de kennistest is gratis.

Per categorie (beste docenten, beste studenten, beste ondernemers, beste medewerkers) is een geldbedrag van duizend euro gereserveerd. Daarnaast is er een speciale hoofdprijs voor studenten: een baan in de hotelindustrie in de Verenigde Staten, beschikbaar gesteld door het internationale wervings- en selectiebureau HRC International uit Maastricht. Daarnaast zet de organisatie speciale weekprijzen in.

De beste weekwinnaars van de test spelen van 8 tot en met 11 januari de grote finale tijdens de Horecava in Amsterdam. In de HorecavArena zullen ze live strijden om zich winnaar van de Misset Horeca Kennistest te mogen noemen. Naast categoriewinnaars is er een bokaal beschikbaar voor de ‘Slimste School 2007’ en het ‘Slimste Horecabedrijf 2007’.Via onze website, nieuwsbrief en vakblad wordt verslag gedaan van de kennistest.

Het is de tweede keer dat Misset Horeca de kennistest houdt. Twee jaar geleden deden duizenden veelal scholieren en studenten mee aan de online wedstrijd. Winnaar van de test werd toen Pepijn Verburg. Verburg deed er destijds zeventien seconden over om de zeventien vragen goed te beantwoorden.

Verburg wint eerste Misset Horeca Kennistest

Reageer op dit artikel