nieuws

Grolsch-topman ondanks zoekapparatuur nog steeds zoek

Horeca

Speciaal zoekapparatuur van de Nederlandse politie heeft geen resultaat opgeleverd bij de zoektocht naar de vermiste Grolsch-topman Guus Klatte. Daarmee lijkt de kans op een levende terugkeer van de 38-jarige Klatte uit Nieuw-Zeeland nagenoeg nihil.

Grolsch-topman ondanks zoekapparatuur nog steeds zoek

Dat meldt De Telegraaf. Twee rechercheurs waren met het speciale zoekapparaat naar Nieuw-Zeeland getogen om te helpen bij de grootscheepse zoekacties naar Klatte. De zoekapparatuur is zo geavanceerd dat het zelfs uiterst zwakke signalen van de batterij van een mobieltje kan oppikken. Daarmee hoopten de zoekers snel op de plaats te komen waar Klatte zich bevindt.

Elf dagen geleden verdween de helikopter, waarin Klatte zat, van de radar. Klatte vloog mee met de privé-heli van de succesvolle zakenman Erceg. Nadien is niets meer vernomen van Klatte en Erceg.

Reageer op dit artikel