nieuws

Hoefslag onder Hampshirevlag

Horeca

Hotel-restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin heeft zich bij de hotelketen Hampshire Hospitality & Leisure aangesloten. De Hoefslag staat inmiddels te boek als A Hampshire Classic Hotel en is het achttiende hotel dat zich bij de keten aansluit.

Hoefslag onder Hampshirevlag

De Hoefslag, waar ooit wijlen restaurateur Gerard Fagel furore maakte en tot voor kort André van Doorn de culinaire scepter zwaaide, heeft een Michelinster. Chef-kok is Niels van Halen. Het hotel in de bossen bij Utrecht heeft veertien kamers en zestien suites. Directeur Marjan Oosting van de Hoefslag ziet in de toetreding tot Hampshire mogelijkheden om vooral buiten de Nederlandse grenzen de naamsbekendheid van haar bedrijf te vergroten.

De Hoefslag, waar ooit wijlen restaurateur Gerard Fagel furore maakte en tot voor kort André van Doorn de culinaire scepter zwaaide, heeft een Michelinster. Chef-kok is Niels van Halen. Het hotel in de bossen bij Utrecht heeft veertien kamers en zestien suites. Directeur Marjan Oosting van de Hoefslag ziet in de toetreding tot Hampshire mogelijkheden om vooral buiten de Nederlandse grenzen de naamsbekendheid van haar bedrijf te vergroten.

Reageer op dit artikel