nieuws

Hollywood Music Hall beste discotheek

Horeca

Hollywood Music Hall uit Rotterdam is dinsdagavond verkozen tot Populairste Uitgaanscentrum van Nederland. De jaarlijkse Nightlife Awards werden in Bobs Party Palace o.a. aan Danscafé Men at Work (Almere), City Life in Reeuwijk (Discotheek) en Matrixx (Nijmegen) als Populairste Club uitgereikt. Ook Jamie en Spike van Di-Rect ontvingen als Populairste VIP-DJ’s een Nightlife Award, evenals Ali B die de titel van Populairste Discotheken Act won. Jan van der Pligt van Alcazar (Puttershoek) kreeg voor zijn niet-aflatende inzet voor de branche een Achievement Award van Koninklijk Horeca Nederland.

Hollywood Music Hall beste discotheek

Tot Populairste Publiekstrekker werd Bling Bling Party van B-Bass Music gekozen. Voor de DVJ-X1, een speler waarmee een DJ CD’s en DVD’s kan mixen won Pioneer de Populairste Product Innovatie Award.

De afgelopen maanden hebben ruim 20.000 Nederlanders via www.stemenwin.nl of door het sturen van een sms op hun populairste discotheken gestemd. De Nightlife Awards werden dit jaar voor het eerst per regio uitgereikt aan danscafés tot 500 bezoekers, discotheken (tot 1500) en uitgaanscentra (boven 1500). In de categorie clubs werd alleen een nationale winnaar benoemd. Mystery guests beoordeelden de ruim 100 deelnemende discotheken op Omgeving & Sfeer, Gastheerschap & Service, Productaanbod & Kwaliteit, Actieve Verkoop & Presentatie en Traffic (hoe goed loopt het bedrijf). Hollywood Music Hall uit Rotterdam is de opvolger van Bobs als Populairste Mega Discotheek van Nederland.

Een onderzoek onder de stemmers gaf aan dat 61% graag zanger Marco Borsato een keer als DJ achter de draaitafels zou willen zien. Frans Bauer werd tweede en Jan Smit derde in het onderzoek.

Esther Herber-Zey, voorzitter van de sector Discotheek- en Zaalbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland, reikte de jaarlijkse Achievement Award uit aan Jan van der Pligt van Alcazar in Puttershoek. Hij ontving de prijs o.a. voor de fantastische wijze waarop hij de branche heeft helpen ontwikkelen en vooroploopt met innovaties en veiligheidsbeleid.

Nightlife Magazine is het vakblad voor het management van discotheken, zaalbedrijven, uitgaanscentra, dansscholen, partycentra, dans-, muziek-, thema- en grandcafé’s.

Reageer op dit artikel