nieuws

Horecagids Culinair Enkhuizen gepresenteerd

Horeca

De horeca in Enkhuizen stelt zich sinds kort voor in een nieuwe gids: Culinair Enkhuizen. Vorige week werd de gids op het motorschip Friesland gepresenteerd. Burgemeester Hans Ouwerkerk ontving het eerste exemplaar uit handen van reizend cuisinier Constant Fonk.

Horecagids Culinair Enkhuizen gepresenteerd

Met de gids wil het bestuur van KHN afdeling Enkhuizen de bezoekers van de Noord-Hollandse IJsselmeerplaats wegwijs maken in de uitgaansgelegenheden. De gids bevat vijftien restaurants, drie hotel-restaurants en vier cafés, allen geleden in of nabij het centrum van Enkhuizen. De oplage is 25.000 exemplaren en de gids wordt verspreid via diverse VVV-kantoren in Noord-Holland, de havendienst van Enkhuizen en toeristische trekpleisters aan de Noordzee kust.

Reageer op dit artikel