nieuws

Hotels in Olympisch Turijn bomvol

Horeca

Hotels in Turijn zitten tijdens het openingsweekend van de Olympische Winterspelen bomvol. Zelfs in een straal van honderd kilometer rondom de Noord-Italiaanse stad is het niet meer mogelijk een hotelkamer te boeken.

Hotels in Olympisch Turijn bomvol

Dat meldt adviesbureau Van Spronsen & Partners. Het bureau deed onderzoek naar de beschikbaarheid van kamers en komt met laat-boekers met een ultiem advies: neem vooral een tentje met een warme slaapzak mee. De Olympische Winterspelen beginnen aankomend weekend en spelen zich af in en om Turijn, met ruim 800.000 inwoners op Milaan na de grootste stad van Noord-Italië.

Van Spronsen & Partners in Leiderdorp onderzocht de hotelmogelijkheden via de populaire boekingssites Bookings.nl, Expedia.nl en Hotelbook.com. Daarnaast belde het zelf met diverse hotels in en om Turijn. De hotels gaven aan dat het niet mogelijk is om in heel Noord-Italië een hotelkamer te boeken tijdens het openingsweekend van de Olympische Winterspelen, aldus het onderzoeksrapport.

Reageer op dit artikel