nieuws

La Rive in boekvorm

Horeca

Veel koks en restaurants zijn al onderwerp geweest voor een culinair boek. Eind april is het de beurt aan tweesterrenkok Edwin Kats en zijn werkgever: restaurant La Rive in het Amstel-hotel in Amsterdam.

La Rive in boekvorm

Culinair publicist Alma Huisken, winnares van de Wina Born-prijs 2002, is de auteur. De foto’s zijn van Bart van Leuven. Titel is ‘La. Rive. De smaak van het Amstel’. Hoofdmoot van het boek zijn recepten van de chef-kok.

Deze zijn opgedeeld in tien hoofdstukken, waaronder groenten, asperges, gevogelte, aardappels en wild. ,,De recepten zijn voor gebruik voor de gevorderde thuiskok, maar ook interessant voor professionele koks’’, laat Huisken weten.

Naast recepten bevat het boek geschreven portretten van de chef-kok, de souschef, de maître en de sommelier.

Reageer op dit artikel