nieuws

Naamswijziging KHN

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland (KHN) heet voortaan Koninklijke Horeca Nederland. Dat is besloten op de laatste vergadering van de Ledenraad.

Naamswijziging KHN

De toevoeging van de letter e achter Koninklijk wordt gemeld door woordvoerder Joris Prinssen van KHN. ‘Vanaf nu doen we Koninklijke Horeca Nederland. We voeren dat in fases door. Sinds afgelopen week is ook de website van ons aangepast’.

In consumentenmedia werd de volledig naam van de branchevereniging regelmatig met een e (achter Koninklijk) geschreven. Vanaf nu is dat niet meer fout.

De komende tijd zal KHN nadrukkelijk van zich laten horen. De branchevereniging viert binnenkort haar 125-jarig jubileum. Dinsdag 4 november vindt de officiële jubileumviering plaats waarbij onder meer koningin Beatrix aanwezig is.

Reageer op dit artikel