nieuws

Nieuwe belangenclub bedenkt ‘startmotor’ voor kleintjes

Horeca

De zojuist opgerichte Belangenvereniging Ondernemend Nederland (BVON) richt zich op kleinere bedrijven. De BVON heeft het ‘startmotor-concept’ bedacht, waarmee jonge ondernemers worden begeleid door ervaren coaches

Nieuwe belangenclub bedenkt ‘startmotor’ voor kleintjes

Volgens bestuursvoorzitter Harry van Schaik richt de aandacht van de overheid, en de publieke opinie zich op grotere bedrijven. De BVON vertegenwoordigt bedrijven met een grootte van nul tot vijftig medewerkers, het kleinbedrijf.

‘Deze sector vormt de motor van de Nederlandse economie en staat garant voor de meeste arbeidsplaatsen. Juist deze ondernemingen verdienen alle aandacht’, stelt Van Schaik.

De belangenvereniging wil de komende periode uitgroeien tot een breed gedragen ondernemersplatform. Volgens bestuursvoorzitter Van Schaik biedt de BVON ondernemers eindelijk een platform waar problemen op ‘no nonsense’ wijze zullen worden opgelost.

Reageer op dit artikel