nieuws

partytheater festige amsterdam zoekt overname kandidaten

Horeca

Na 10 succesvolle jaren in PartyTheater Festige Amsterdam is eigenaar Frank Rodenbecher toe aan een nieuwe (buitenlandse) uitdaging. Wegens het ontbreken van interne opvolging is hij op zoek naar een serieuze overname kandidaat.

Frank en zijn vrouw Liesbeth zijn eigenaar van het PartyTheater. Beiden zijn ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. “In 1985 zijn we gestart met Evenementenorganisatieburo en organiseerden wij tot circa 2002 samen met een wisselende reeks medewerkers talloze bedrijfsfeesten en incentives. In 1995 kochten wij PartyTheater Festige Amsterdam en hebben daar met veel plezier en succes ons evenementenwerk voortgezet vanuit de positie van locatiehouder en cateraar.Wij zijn van mening dat het tijd is voor vernieuwing (lees verjonging) zowel voor ons als voor PartyTheater Festige Amsterdam.”, aldus Rodenbecher.Frank en zijn vrouw zien de toekomst meer liggen in het buitenland en met name in het vakantietoerisme. “Mijn grootste hobby: vakantie, natuur en gastronomie.Gedacht wordt aan een Catered Chalet in de besneeuwde Alpen dan wel een kleinschalig Bed & Breakfast hotel of Chambre d’hôtes in Frankrijk of Spanje.”“We hebben geen haast met de verkoop. We denken tussen nu en twee jaar. De termijn is uiteraard afhankelijk van de reacties van eventuele gegadigden.”Geïnteresseerd? Bel 020-6464646 of mail info@festige.nl

Reageer op dit artikel