nieuws

Pascal Jalhaij naar Palace hotel Noordwijk

Horeca

Topkok Pascal Jalhaij gaat naar het Palace hotel in Noordwijk aan Zee. De sterrenkok wordt vanaf 1 november Patron Cuisinier van het hotelrestaurant Chatillon. Dat is zojuist bevestigd door director Food & Beverage Ron Schouwenburg van het hotelbedrijf.

Pascal Jalhaij naar Palace hotel Noordwijk

Jalhaij kwam twee dagen geleden een contract overeen met het hotelbedrijf. Hij mag zijn eigen kookteam samenstellen. ‘Ik mag nog geen namen noemen van koks, omdat die nog onder contract staan van hun huidige werkgever’, aldus Schouwenburg. Jalhaij wordt volledig verantwoordelijk voor de service en het culinaire product in zijn restaurant.

Het Palace hotel kwam Jalhaij op het spoor toen de Amsterdamse kok afzag van een overeenkomst met restaurant Rosarium in Amsterdam. ‘Daarna zijn we met elkaar in gesprek geraakt. Afgelopen woensdag hebben we de handtekening gezet. Pascal wil laten zien dat het succes bij Vermeer geen toeval is geweest.’

Restaurant Chatillon is momenteel gesloten. Het restaurant ging begin dit jaar dicht. ‘Ik heb altijd gezegd dat er mogelijkheden zijn voor dit restaurant. Het is driekwart jaar gesloten, maar ik ben overtuigd dat het een succes wordt. Met Pascal aan het roer laten we zien dat onze culinaire ambities onveranderd zijn’, aldus Schouwenburg.

Reageer op dit artikel