nieuws

Prominenten spelen MH Kennistest

Horeca

Jeu Claes, John Beeren, Paul Fagel en Marcel van Aelst doen mee met de Misset Horeca Kennistest op de Horecava 2007. De bekende horecapersonen spelen de kennistest in de prominentenklasse. Dat is zojuist bekendgemaakt.

Prominenten spelen MH Kennistest

Tijdens de Horecava speelt Misset Horeca de kennistest op maandag, dinsdag en donderdag. Op maandag staan de prominenten op het programma. Dinsdag de ondernemers en medewerkers en donderdag de grote finale voor studenten en docenten. Daarbij treedt Joop Braakhekke op als sidekick naast presentator Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca en mede-initiator van de kennistest.

Toprestaurants

Deelnemer Jeu Claes is directeur van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). John Beeren is voorzitter van de Alliance Gastronomique, de vereniging voor toprestaurants. Paul Fagel is naast befaamd kok president van het Koksgilde. Marcel van Aelst is general manger van het Amsterdamse tophotel Okura.

1.000 euro

De prominente horecapersonen spelen maandag 8 januari om 13.45 uur de Misset Horeca Kennistest. De winnaar krijgt 1.000 euro om te schenken aan een goed doel. Dinsdag 9 januari wordt de finale ook gespeeld van 13.45 tot 14.45 uur. De finale op donderdag begint om 13.15 uur en loopt tot 14.15 uur. Plaats van handeling is de HorecavArena. De finalisten hebben zich geplaatst door als beste uit de bus te komen tijdens de Misset Horeca Kennistest die van 15 oktober tot en met 15 december is gespeeld op internet.

Televisie

De wedstrijd van de prominenten wordt uitgezonden op televisie. RTL7 zendt dinsdag 9 en woensdag 10 januari om 00.00 uur het programma BeursLife uit. Het programma wordt herhaald overdag herhaald om 10.20 uur en 16.20 uur.