nieuws

Restaurant René Froger per direct dicht

Horeca

Restaurant Brink 10 in Laren van zanger René Froger sluit per direct de deuren. Het is volgens een woordvoerder van Froger niet gelukt van het restaurant, voorheen Oesters aan de Brink, een succes te maken. De belangrijkste financier heeft zich onlangs teruggetrokken, aldus de woordvoerder woensdag.

Restaurant René Froger per direct dicht

’René Froger was al enige jaren betrokken bij de onderneming en constateert dat het restaurant niet is uitgegroeid tot iets wat hij voor ogen had.’ Volgens de woordvoerder heeft de zanger vastgesteld dat hij door zijn drukke werkzaamheden ‘wellicht onvoldoende aandacht’ heeft besteed aan het restaurant. De directie onderzoekt of er mogelijkheden zijn om het restaurant op andere wijze voort te zetten.

De website van Oester aan de Brink is momenteel ‘under construction’. Er staat te lezen dat de zaak gedurende de hele maand augustus is gesloten en per 1 september haar deuren weer opent. Naast deze meldingen is het via de website mogelijk te reserveren.

Froger is niet de enige zanger die een horeca-avontuur uiteen ziet spatten. In de jaren tachtig timmerde zanger Lee Tower flink aan de weg met een zaak in Scheveningen. Ook deze zaak moest enkele jaren na opening alweer de deuren sluiten.

Reageer op dit artikel