nieuws

Tevreden beursmanager blij met wegblijven ‘vreetapen

Horeca

De Horecava 2006 past bij het gepaste optimisme van de branche. De kwaliteit van de bezoekers was erg goed. Dat zegt de debuterende beursmanager Pirjo de Winkel. ‘We zijn blij met het wegblijven van vreetapen.

Tevreden beursmanager blij met wegblijven ‘vreetapen

Beursmanager Pirjo de Winkel kijkt tevreden terug op de 50 editie van de Horecava. ‘De exposanten zijn positief en tevreden over de kwaliteit van de bezoekers. Gisteren tijdens ons jubileumfeest gaf ik al te kennen dat we blij zijn dat er weinig vreetapen waren. Dat is het resultaat van ons actieve bezoekersregistratiesysteem’, aldus De Winkel.

De Winkel, die dit jaar zelf debuteerde als beursmanager, somt in rap tempo de hoogtepunten van beurs op. ‘De tonijn op dinsdag, de champagnetoren woensdag was letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt en ook de Gouden Koksmuts op woensdag was top. De insteek is dat de Gouden Koksmuts een blijvertje wordt, maar daarover moeten we nog in overleg.’

Spreiding activiteiten
De internetstoring afgelopen dinsdag, door een probleem bij KPN, vormde één van de verbeterpunten van deze editie. ‘Verder lijkt het ons zinvol om de verschillende activiteiten meer te spreiden. Daarnaast willen we dat activiteiten eerder worden aangemeld. Gisteren waren er twee topacitiviteiten, het champagnerecord en de Gouden Koksmuts, gelijktijdig. Dat kan beter.’

Maandag noteerde de Horecava 12.568 bezoekers. Dinsdag waren dat er 12.049 en woensdag 14.498. Met het aantal van vandaag er bij, rekent de beursorganisatie op het streefaantal van 50.000 bezoekers.

Reageer op dit artikel