nieuws

Veel klanten klagen over kwaliteit vers

Horeca

DOETINCHEM – Ruim een kwart van de consumenten vindt dat de kwaliteit van versproducten in de Nederlandse supermarkten te wensen overlaat. Ruim een derde van de supermarktklanten heeft behoefte aan een supermarktketen die verantwoord en vers voedsel biedt.

Veel klanten klagen over kwaliteit vers

Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau MarketResponse. Uit de uitkomsten van het consumentenonderzoek blijkt eveneens dat slechts 31 procent van de Nederlanders wel eens biologische producten eet. 43 procent zegt bereid te zijn om meer te betalen voor verse en biologische producten.

Herkomst
Een opvallende uitkomst uit het onderzoek is dat 45 procent van de ondervraagden geen idee heeft over de herkomst van versproducten in de Nederlandse supermarkt.

Reageer op dit artikel