nieuws

Veilige vliegenlamp

Horeca

De uv-lamp in de zwaarste versie in de serie Trappens insecten- en ongedierteverdelgers is nu extra beveiligd tegen breuk. De uv-lamp is voorzien van een plastic coating. Als door welke oorzaak dan ook de uv-lamp beschadigd raakt, is het volgens de firma uitgesloten dat glasdelen of splinters losraken en in voedsel terechtkomen. De verdelger voldoet […]

Veilige vliegenlamp

De uv-lamp in de zwaarste versie in de serie Trappens insecten- en ongedierteverdelgers is nu extra beveiligd tegen breuk. De uv-lamp is voorzien van een plastic coating. Als door welke oorzaak dan ook de uv-lamp beschadigd raakt, is het volgens de firma uitgesloten dat glasdelen of splinters losraken en in voedsel terechtkomen. De verdelger voldoet daarmee aan de strengste HACCP-eisen.
De Safe Break uv-lamp kan ook in bestaande Trappens Turbo 3200-modellen worden toegepast. De bestaande uv-lamp is gemakkelijk om te wisselen voor de ‘veilige uv-lamp’.
De werking van het apparaat is als volgt: de vliegen komen af op het uv-licht en een lokstof; ze worden het apparaat ingezogen, waarna ze in een bakje terechtkomen en uitdrogen. Het volle bakje wordt geleegd in de vuilnisbak.
De prijs van de Trappens Turbo 3200 met standaardlamp is ƒ359,- en met de nieuwe Safe-Break-lamp ƒ387,-. Het tweede exemplaar wordt dit voorjaar (tot 1 juli) aangeboden voor ƒ249,- en de versie met Safe-Break voor ƒ269,-. Deze prijzen zijn excl. BTW.
Voor informatie: EBM Horeca, Dronten. Tel. (0321) 31 39 09.

Reageer op dit artikel