nieuws

Vincent Banning wint Gouden Krulstaart

Horeca

Het themajaar ‘Tophoreca & Varkensvlees’ van het Voorlichtingsbureau Vlees is afgesloten met de finalewedstrijd om de Gouden Krulstaart. Hierbij stond varkensvlees centraal. Vier kwartaalwinnaars waren al bekend: Eric van Veluwen, Vincent Banning, Leo van Kempen en Stefan Zijta. Uiteindelijk streden zij in het televisieprogramma Lunch TV van de Tros om een truffelreis naar Frankrijk.

Vincent Banning wint Gouden Krulstaart

Het scharrelvarkensvlees gevuld met lamsfilet op doperwtenmousseline en coburgerhamchips van Banning kreeg uiteindelijk de meeste waardering van meesterkoks Ad Jansen, Karl Trompert en chef-kok/voorlichter Huub Oudshoorn. Als criteria hanteerde de jury het gebruik van varkensvlees, en de presentatie en opbouw van het gerecht. De bijbehorende Gouden Krulstaart schittert nu in de Hunting Lodge, waar winnaar Banning kookt.

Reageer op dit artikel