nieuws

William de Boer winnaar Kampioenschap voor Jonge koks

Horeca

Tijdens de SVH Manifestatie die van 6 t/m 9 januari gehouden is op de Horecava is William de Boer van het ROC Friesland kampioen geworden bij de finale van de wedstrijd voor jonge koks. Tweede werd Jarko Barten, van ROC Eindhoven en op de derde plaats eindigde Max Vloet van het Koning Willem I in Den Bosch.

William de Boer winnaar Kampioenschap voor Jonge koks

Eerder was hij in de halve finales beland die op 6 en 7 januari zijn gehouden. Bij de finale krijgen de koks een mysterybox met de opzet voor een viergangenmenu waaraan dit keer het thema ‘Nederland sterk in gastronomie’ verbonden was.

De jury vond dat William sterk was in smaak en presentatie en zeer netjes en georganiseerd werkte. Hij werkt als leerling bij restaurant De Gastronoom in Harlingen.

Reageer op dit artikel