nieuws

Zelf bier brouwen

Horeca

Voor een bedrag vanaf ƒ40.000,- levert Werner Keil Handelsonderneming niet alleen de brouwinstallatie, maar ook alle toebehoren voor gisting, rijping, opslag, tappen of afvullen in flessen of partyvaten. Zo’n microbrouwerij is leverbaar met een capaciteit van 20, 50 of 100 liter. Nieuw is dat ‘de brouwerij’ als tafelmodel en op wielen geleverd wordt (foto, capaciteit […]

Zelf bier brouwen

Voor een bedrag vanaf ƒ40.000,- levert Werner Keil Handelsonderneming niet alleen de brouwinstallatie, maar ook alle toebehoren voor gisting, rijping, opslag, tappen of afvullen in flessen of partyvaten. Zo’n microbrouwerij is leverbaar met een capaciteit van 20, 50 of 100 liter.
Nieuw is dat ‘de brouwerij’ als tafelmodel en op wielen geleverd wordt (foto, capaciteit 20 liter). De installatie is compact en computergestuurd. Hij wordt geproduceerd door de Duitse firma Rational. Roestvrijstaal is de standaarduitvoering. De kuip kan ook geleverd worden in koper of hout en het blad kan betegeld worden met koper, messing of een ander materiaal. Veel detail steekt in de opbouw van de ‘kelder’, het gedeelte waar het bier kan gisten, rijpen en opgeslagen wordt. Heeft de ondernemer geen koele ruimte, dan wordt een koelinstallatie erbij geleverd.
‘De Braxonia installatie kan zelfs ín het dranklokaal staan. De kastelein kan zo onder het oog van zijn gasten een bier naar z’n eigen smaak brouwen. Zo kan hij zich onderscheiden van andere horecazaken en mensen in z’n zaak krijgen, die anders niet komen’, licht leverancier Werner Keil toe.

Voor informatie: Werner Keil Handelsonderneming en Agentschap, Maastricht. Tel. (043) 325 75 99. www.wkmaastricht.nl

Reageer op dit artikel