nieuws

Zelfdoding uitbaatster De Kogeloven

Horeca

De vrouw die dinsdagavond in Oostvoorne dood werd aangetroffen in een auto, blijkt de 42-jarige eigenaresse Sabine Wittmer van restaurant De Kogeloven te zijn. Ze heeft zelfmoord gepleegd, aldus de recherche. De drie mannen die woensdag in verband met deze zaak werden aangehouden, zijn weer op vrije voeten

Zelfdoding uitbaatster De Kogeloven

Eerder meldde De Telegraaf daar haar echtgenoot, 43-jarige De J., ervan werd verdacht zijn vrouw te hebben omgebracht. Dat bleek onjuist te zijn.

De ochtendkrant meldde verder dat het horecapaar sinds enkele jaren eigenaar was van het nabij het Brielse Meer gelegen horecabedrijf De Kogeloven. Personeel van het horecabedrijf laat weten dat het echtpaar regelmatig met elkaar in conflict was.

‘Dat liep soms zo uit de hand, dat ze in de keuken schreeuwend met messen tegenover elkaar stonden. Terwijl het restaurant vol met eters zat. Het moest wel een keer fout gaan’, aldus een medewerker in De Telegraaf.

Het is niet de eerste keer dat De J. in contact komt met justitie. Twee jaar geleden mishandelde hij een van zijn restaurantmedewerkers. De 19-jarige vrouw liep daarbij onder meer een kaakfractuur op.


Update juli 2007

Het bedrijf is in het voorjaar van 2007 overgenomen door familie Van Zon en gaat door als restaurant annex partycentrum.

Reageer op dit artikel