nieuws

Fotoactie gastvrije horeca op Facebook

Horeca

Er komt een fotowedstrijd voor restaurateurs en restaurantgasten. Gastvrijheidmarketingbureau Mind Your Guest gebruikt Facebook om de fotoactie uit te voeren.

Fotoactie gastvrije horeca op Facebook

Onder het motto ‘Uw kiek op gastvrij zijn’ worden de actiedeelnemers uitgenodigd om een foto te maken van ‘gastvrij zijn’ in optima forma. Bijvoorbeeld: de vriendelijke lach van een serveerster of het gastvrije handgebaar van de hotelportier.

De ingezonden foto’s en hun verhaal worden op de Facebookpagina van Mind Your Guest geplaatst. Het aantal ‘likes’ bepaalt welke foto’s doorgaan naar de volgende ronde.

De jury bepaalt de winnaars. De jury bestaat uit Iens Boswijk van Iens.nl, Stefan van Sprang van restaurant Aan de Poel* in Amstelveen en restaurantfotograaf Cor Kok. De actie loopt van 15 augustus tot en met 30 september. De winnaars worden vrijdag 5 oktober bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel