nieuws

Casper Reinders jurylid Hottest Chef Competition

Horeca

Casper Reinders is toegevoegd aan de jury van Tabasco’s Hottest Chef Competitie, die staat onder leiding van tweesterrenchef Ron Blaauw. Voor deze nieuwe wedstrijd worden koks tussen 16 en 30 jaar uitgedaagd een nieuw barfoodgerecht met pit te creëren.

Casper Reinders jurylid Hottest Chef Competition

Tabasco’s Hottest Chef is een nieuwe culinaire competitie voor ‘jonge professionals en culinair talent’. Deelnemers worden uitgedaagd een barfoodgerecht te bedenken ‘dat de standaard bittergarnituur doet verbleken’.

Ron Blaauw

Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury die onder leiding staat van tweesterrenchef Ron Blaauw en waarvan nu dus ook de succesvolle horecaondernemer Casper Reinders deel uitmaakt.

Commerciële gerechten

Reinders zal als jurylid vooral letten op de commerciële haalbaarheid van het gerecht en of de gerechten geschikt zouden zijn voor de barkaarten van één van zijn vijftien eigen horecaondernemingen.

Finale

Inschrijven kan via Hottestchef.nl tot uiterlijk 1 november. Daarna worden tien finalisten uitgenodigd voor de finale op vrijdag 22 november.

De winnaar wordt niet alleen Tabasco’s Hottest Chef, maar wint ook een geheel verzorgde reis naar Avery Island in Louisiana in de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel