nieuws

Productaanbod en samenwerking leveren United Coffee FoodService Award op

Horeca

United Coffee heeft de FoodService Award voor leveranciers in de categorie Non-alcoholische dranken gewonnen. Het bedrijf laat onder meer Coca-Cola, FrieslandCampina en Douwe Egberts achter zich.

Productaanbod en samenwerking leveren United Coffee FoodService Award op

United Coffee wordt door formules en grossiers met name goed beoordeeld op productaanbod. Hiermee scoort het bedrijf het hoogst van alle leveranciers, een 7,8. De top-3 op het gebied van samenwerking, met respectievelijk United Coffee, Coca-Cola en Vrumona, is representatief voor de overall-top-3. Koploper United Coffee (7,70) scoort 0,45 cijferpunt hoger dan Coca-Cola

(7,25) en verzekert zich van de overall-winst in de categorie.

Overall score

In de overall-beoordeling staat United Coffee in de categorie Non-alcoholische dranken onbedreigd bovenaan met een fraai gemiddelde van 7,56. Het hoeft het zelfs alleen Unilever boven zich te dulden in de overall score van alle categorieën.

United Coffee

United Coffee is opgericht in 1818 en telt bijna duizend werknemers. Het hoofdkantoor staat in Genève en in Nederland is het bedrijf te vinden in ‘s-Hertogenbosch en Bolswaard. United Coffee produceert meer dan 60.000 ton koffie per jaar.

Wilt u het volledige rapport omtrent de Foodservice Awards bestellen? Stuur dan een e-mail naar Misset Horeca. De kosten voor het rapport bedragen 399 euro.

Reageer op dit artikel