nieuws

Topper Pascal Jalhaij naar Lenting Loopt

Horeca

Voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhaij doet volgende week mee aan de 2e editie van Lenting Loopt in Nijmegen. De hardloopwedstrijd-voor-de-horeca krijgt daarmee een top deelnemersveld, want ook voormalig wereldkampioen Toine Smulders van Villa Copera (Nr 49 in de Lekker) heeft zich aangemeld.

Topper Pascal Jalhaij naar Lenting Loopt
Onder het motto 'horeca is topsport' probeert Ton Lenting ondernemers fit te krijgen.

Jalhaij en Smulders gaan tijdens de 2e editie van Lenting Loopt het gevecht aan om de snelste topkok van Nederland. Voormalig tweesterrenkok Jalhaij is al jaren een gepassioneerd hardloper en heeft ook de marathon al achter zijn naam.

Een andere prominente deelnemer die aan de start verschijnt, is horeca-ondernemer Wim Cox van het gelijknamige Cox en Co  (20 horecabedrijven, nr 83 in de Top 100 Grootste Horecabedrijven).

Lenting Loopt is een initiatief van adviesbureau Lenting & Partners, in samenwerking met Misset Horeca en Snackkoerier. De loop is bedoeld voor ondernemers en bedrijfsleiders met eindverantwoordelijkheid. ‘Een gezond lijf en een gezonde zaak gaan hand-in-hand’, aldus bedenker Ton Lenting. ‘Sporten leert je winnen en verliezen en stimuleert het doorzettingsvermogen, misschien wel de meest cruciale eigenschap van ondernemers.’

De tweede editie van dit evenement, dat ook een prima netwerkgelegenheid is, vindt plaats op dinsdag 20 mei. Start en finish zijn op de Waalkade in Nijmegen, er zijn routes van 6 en 11 kilometer. Redacteuren van de redactie van Misset Horeca hebben hun deelname toegezegd. Inschrijven kan via de website Lentingloopt.nl en kost €49, exclusief btw.

Reageer op dit artikel