nieuws

Horeca & Food Inspiratie Venray op de schop

Horeca 22767

Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De beurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. 

Horeca & Food Inspiratie Venray op de schop
Het nieuwe logo van de horecabeurs in Venray.

Er worden op de beursvloer themapleinen ingericht, er gelden nieuwe beurstijden en er wordt geïnvesteerd in een kwalitatief kennisprogramma. Evenementenhal Venray wil ook de geografische ligging benutten om meer Duitse en Belgische deelnemers en bezoekers te verwelkomen.

Evenementenhal zegt hiermee gehoor te geven aan geluiden uit de markt om de kwaliteit van de beurs verder te verbeteren. Daarom krijgt de beurs nog meer een eigen karakter. Het nieuwe concept gaat terug naar de klassieke waarden met respect voor het product. Zuid-Nederland wordt als bourgondische parel neergezet voor deze beurs.

Themapleinen

Elk themaplein krijgt daarbij zijn eigen aankleding. De beursorganisatie wil een omgeving creëren die perfect past binnen de bourgondische cultuur van Limburg; van een grote knapperende haard, leren fauteuils, robuust en veel eikenhout en de sfeer van weleer tot strak aangeklede pleinen met moderne gemakken, trendy faciliteiten en energieke activiteiten.

Speciale leerlingendag

De jeugd maakt een belangrijk onderdeel uit van het beursconcept. Zo staat beursdag 3 in het teken van ‘leerlingendag’. Voor hen is er een specifiek kennisprogramma georganiseerd met sprekers als ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf en Van der Valk Opleidingen. Ook is er een masterclass van Sweets & Zo en een kookclinic van Lucki Pijpers. Op beursdag 1 en 2 is er eveneens een kennisprogramma met inbreng van diverse sprekers.

Nieuwe openingstijden

Voor de komende editie van Horeca & Food Inspiratie Venray heeft Evenementenhal de beurstijden gewijzigd van 13.00 tot 21.00 uur naar 12.00 tot 19.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn.

Beursdata

Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. Tijdens afgelopen editie kon de beurs rekenen op de belangstelling van bijna 8.000 professionals uit de horecabranche. De aankomende editie van Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017.

Reageer op dit artikel